Sådan dér! Så er Albert sådan én, der kan lægges på maven og selv rulle om på ryggen!! Det er da mageløst…

Men han er jo også en perfekt baby – endnu engang understreget i går hos sundhedsplejersken, der kunne konstatere, at han har taget på og er vokset i fuldstændig overensstemmelse med alle kurver og grafer for sådan noget.

Han vejer nu 4260 gr. og har nået sin oprindelige fødseslslængde på 52 cm.

Han spiser rigtig meget – og gerne længe – og får stadig en blanding af brystmælk og erstatning, da han tilsyneladende ikke får nok ved amning alene. Enten fordi han er for lang tid om det og hygger mere, end han suger – eller også fordi der ikke er mælk nok… I hvert fald kører det der amning ikke helt glat, så det er en god ting, at vi har fundet en god balance i at kombinere tingene.

Albert er (stadig) en meget nem baby, der sover godt og længe. Han er tålmodig og rolig, og hvis han bliver sur og irriteret, er han meget nem at få på bedre tanker. Langt det meste af tiden er han glad og veltilpas – særligt, hvis han kan få lov at være i arm og falde i søvn med hovedet tæt ind til os, så han kan mærke puls og dufte os. Han vågner stadig kun en enkelt gang om natten, men han er begyndt at gå i seng lidt senere og stå lidt tidligere op, uden at det dog er kritisk for vores nattesøvn 🙂

Han tager øjenkontakt og er meget opmærksom på det, der sker omkring ham. Han reagerer på vores stemmer og berøringer, og han kan blive lidt tummelumsk, hvis der er mange nye mennesker omkring ham. Men igen – ikke mere, end at han hurtigt falder til ro.

Alt i alt er han jo bare fantastisk og helt enestående – hvis I var gået hen og blevet i tvivl 🙂

Dagens billede; nu 3 uger gammel: