Albert fyldte to måneder i går, og det var tid til endnu en tur til sundhedsplejersken. Hun er svært imponeret over ham og har kun roser til overs for ham (hæhæ!!). Han er stærk i hele kroppen, følger genstande med øjnene, kigger i min retning, når han hører min stemme (igen: hæhæ!) osv. osv.

Vægten ligger nu på 5920 gr., og det er fuldstændigt suverænt (hæhæ!). Det er i den øvre ende af kurven, men der ligger han stabilt. Det er helt normalt for drenge, i øvrigt 🙂 Så der er krudt i min mælk, og der er nu rigeligt af den. Dejligt! Det er en lettelse, at det bare kører derudaf med det. Mælkeerstatning er så godt som ude af billedet og trækkes kun ind i reserve, når mor-madpakkerne ikke lige er i nærheden. Han er blevet hele 57,5 cm. lang og er så småt ved at vokse sig ud af liften… vildt altså!

Her er Albert gjort klar til en tur i barnevognen – han kører ko-tema ;o) Eller kørte, lige indtil han voksede ud af ko-sættet, som nu er givet videre til min fætter Lasse og hans kæreste Anne, der venter barn her til sommer…