Nu er det nu! Det længe ventede og efterspurgte indlæg med billeder fra barnedåben 🙂

Vi havde en dejlig, dejlig dag med højt solskin og forårsfornemmelser overalt. Albert opførte sig naturligvis eksemplarisk i kirken og smilede vist ligefrem, da han fik vandet i håret. Derefter blev han lidt utålmodig og mente, at kirkerummets akkustik skulle afprøves til lidt højlydt pludren og råberi. Endelig besluttede han sig dog for, at det hele egentlig bare var lidt kedeligt og faldt i søvn på mors arm…

Lotte holdt ham over dåben, og fadderne var på plads:

Men hvor var jeg? Jeg stod bag ved Lotte og kunne ingenting se – så tak til Amanda for at trodse Kirkens ord og tage billeder af under ceremonien! 🙂

Efterfølgende var der fortografering foran kirken med den smukke udsigt ud over Pedersborg Sø i baggrunden. Thomas var hurtigere end vanligt og var gået ned til min fars grav, inden vi fik samling på tropperne, så han er desværre ikke med. Ser man godt efter, kan man se ham på grusstien nede på kirkegården:

Bella havde også en dejlig og overvældende dag og var rigtig fin i sin nye kjole:

Bagefter gik turen til Tee-stedet ved Sorøs golfbane. Den ligger i smukke omgivelser, og der var dækket op i et lokale på 1.sal med udsigt ud over banen og de mange, mange golfspillere, der var ude og nyde foråret. Bordet var pyntet i fine lysegrønne farver, og buffetten var veltillavet og retterne var lige tilpas.

Gæsterne kom med godt humør og flotte gaver til Albert. Han fik trælegetøj, aktivitetstæppe (faktisk tæpper, så det ene bytter vi til en uro til at hænge over tremmesengen, tror jeg…), en lækker højstol, en lisså lækker skråstol, penge til opsparingen, en sølvske, gavekort til pasning, lidt tøj, dubloklodser og et maleri.

Vi havde nogle rigtig hyggelige timer på Tee-stedet, og særligt var den tilstødende terrasse tillokkende. Albert var i godt humør, meget sulten og lå vist ved moders bryst det meste af eftermiddagen. Han gik også fra arm til arm og klarede opgaven som dagens midtpunkt til UG.

Dagen sluttede vi hos Thomas, Inge og Signe, der havde været så gæstfrie at åbne deres hjem for vores dåbsbarn med følge. Der fik vi en kop kaffe og lidt slikkeras, og snakken gik hyggeligt og afslappet omkring bordet. Tusind tusind tak til dem for deres hjertevarme – særligt en stor tak til Inge, der altid stiller op og laver mad og ordner og regerer, så vi allesammen kan have det rart. Dejligt, at du gider 🙂

Alt i alt havde vi en fantastisk dag, som kun blev overskygget af, at Alberts farmor Kirsten og hendes mand John ikke kunne være med. Farmor Kirsten gik bort fredagen før dåben efter længere tids kamp mod kræft i lunger og hjerne. De var begge savnet på dagen, og Farmor Kirsten vil være savnet altid. Heldigvis nåede hun at se Albert og holde ham i armene, mens hun stadig havde kræfter til det. Niels er en god historiefortæller med en formidabel hukommelse, så han skal nok få fortalt Bella og Albert om deres kærlige og omsorgsfulde farmor.

Vi er glade for, at dagen blev præcis så god og hyggelig, som vi havde håbet på og takker alle gæsterne for at møde op med det gode humør og de mange flotte gaver.