Av! Så fik Albert stukket vaccination ind i de bløde lårbasser – med superseje plastre til følge.

Albert lod sig ikke mærke nævneværdigt med stikkeriet. Lidt klynkeri, som hurtigt gik over, da Far lige krammede og nussede lidt. Og så var han måske lidt mere træt og nærtagende i går, end han vanligvis er – men i dag vågnede han igen med sit sædvanlige store smil på læben og synes ikke mærket af gårsdagens strabadser, som også bød på en tur til Bellas børnehave til almen fremvisning og en smut til mosteren, der bød på jordbærkager, pizza og hygge….uhhmmm 🙂

Bella har i øvrigt sidste dag i børnehaven i dag, og i morgen starter hun et nyt kapitel i sit liv og bliver SFO/miniklub-barn. Hold da op, som tiden flyver…!!

Da vi alligevel var hos sundhedsplejersken, måtte Albert jo en tur på vægten, som nu viser præcis 6900 gr., mens længden nu er 60,5 cm. Han følger kurverne stabilt og får megen ros for sin styrke og lyst til at komme op og frem. Herligt, herligt, herligt 🙂