…har jo som bekendt mange navne, og således også Albert, der må lægge øre til lidt af hvert.

Et udpluk af de mest anvendte pt. er: lillemanden (Bellas og Niels’ foretrukne), bassemanden (Mormorens favorit), skatling (siger moren vist ret tit), Albert udtalt på sofistikeret engelsk eller fransk, Albertus (også en af morens favoritter), Albertussen med tryk på første stavelse, Lille A, spunken, tyksakken og krudtkarlen.

UPDATE: Cheftante Lotte m. familie beder om at få tilføjet Alle-Balle til listen – hermed gjort ;o)

Dertil kommer så et par stykker, der refererer til Alberts spidskompetencer: skidebananen, skrigeballonen, brøleaben…

I dag er Albert præcis 17 uger gammel, og i morgen fylder han fire måneder. Tiden er gået stærkt, og hans udvikling endnu stærkere. Albert er nu sådan en baby, der kan gribe ud efter ting og flytte dem fra en hånd til den anden, han smider ting på gulvet og følger dem med øjnene, han trækker sig selv op fra liggende til siddende/stående, når vi holder ham i hænderne, han foretrækker at sidde eller stå oprejst, så han kan følge med, og han fortæller mere og mere tydeligt med sit kropssprog, hvad der skal til for at gøre ham glad: prøver at rejse sig op fra liggende stilling, strækker armene ud for at vi skal rejse ham op, klør sig i håret, når han er træt osv. Han kommunikerer med hyggelig pludren, prøver at efterligne vores lyde og snakker/råber ivrigt med ved bordet, eller hvis det går for langsomt med serveringen af maden. Han charmerer nu helt bevidst med smil og grin, og han kigger længe og interesseret på sig selv i spejlet. Niels er hans store stjerne, og han lyser op i et kæmpesmil, når han ser ham og prøver tydeligvis at efterligne hans bevægelser. Han elsker at sidde på sin fars knæ med hans tommelfinger i munden og bare følge med i, hvad farmand nu engang laver; de to har et helt særligt forhold til hinanden.

På onsdag skal Albert til sundhedsplejersken igen, og så skal det blive spændende at se, hvor meget han er vokset – det er i hvert fald ved at være tid til at rydde for småt tøj ud af hans garderobe igen, så ingen tvivl om, at der er sket noget… med mindre jeg ved en fejl har fået kogevasket det hele :o)