Dadaaaaaaa…. så er Albert for alvor med på rulleholdet og vender sig nu lystigt fra ryg til mave, så snart lejligheden byder sig:

Albert ruller rundt – klik her for at åbne

Og han er blevet en rigtig lille læsehest, der hygger sig gevaldigt med at sidde i skråstolen og nyde lidt god litteratur:

Og så er han såmænd også begyndt at filme lidt med pigerne og holde i hånd – dog på kraftig opfordring fra Silke, hans nordjyske kusine. Hun er nu altså også hele to måneder og to dage ældre – og det er faktisk noget af en aldersforskel, når man blot er fire måneder, jo – så der er ikke noget at sige til, at Albert undrede sig lidt over, hvad det nu gik ud på:

Langt flere billeder og anekdoter fra familietræf i Sorø i pinsen kommer snarligt, så stay tuned her på kanalen :o)

Pinsen var i det hele taget nogle begivenhedsrige dage for Albertussen, der også nåede en tur forbi på visit hos sin faster og onkel i Dalmose – og der var der lige en motorcykel, som skulle bestiges:

Men mad må helten jo ikke mangle, så der blev også tid til en mor-tår (jaja, moren havde måske nok fået lige lidt for meget sol….!) og lidt af det der gode mos, som bare ryger ned med velbehag; især når man er så heldig at have fået ny hagesmæk at iklæde sig:

Der blev også tid til hyggestunder hjemme hos Mormor og helt særligt hyggeligt var det at få lov til at putte lidt i mosters seng om morgenen sørge for at få hende godt ud af fjerene:

Disclaimer: Dette foto oploades med en vis fare for repressalier fra mosterens side – det er vist noget med morgenhår og sådan noget, der ikke ønskes publiceret – men jeg fralægger mig naturligvis ethvert ansvar og henviser til, at det udgives i en god sags tjeneste… alverden skal da se, at de to bare hygger sig sammen :o)

Og på falderebet lidt fakta om baryleren, som tallene så ud, da han var en smut hos sundhedsplejersken i sidste uge – præcis fire måneder og én dag gammel:

Vægt: 7460 gr./længde: 62 cm./hovedomkreds: 43,5 cm.

Igen kan det blot konstateres, at han trives og vokser efter alle foreskrifter… 🙂