Nemlig! Albert holder ferie sammen med sine forældre, der nyder det gode vejr og finder på hyggelige ting så som at gå på campingpladsen nede om hjørnet og sole og bade og bare ligge i græsset og se på sommerhimmelen – eller nærstudere græsset, der stikker lidt:

En lille lur i skyggen er også en dejlig ting – når man altså er færdig med at sidde ved poolens kant og se på alle de andre unger iført farvestrålende badetøj og skingre stemmer:

Og når det er rigtig varmt, så er man heldig og få lov at ligge i bar numse hjemme på stuegulvet – naturligvis altid med den tro følgesvend Helge inden for række- og tyggevidde:

Tante Grøn aka Amanda og Bella er her også i disse dage, så Albert er godt passet op på underholdningsfronten, hvilket vi ikke hører ham klage meget over – her er flokken klar til at drage på campingpladsen; Albert for første gang i klapvogn m. kørepose:

I morgen er Albert fem måneder gammel. Helt igennem ufatteligt! Det føles som lysår siden, men samtidig var det jo nærmest lige i forgårs, at vi sad der på hospitalet og kiggede ned på den lille tæppebylt, der rummede vores skønne søn…

Albert kan nu en hel masse ting, og han viser mere og mere karakter. Han er en aktiv gut, der giver besked, når noget ikke behager ham – men han er ikke karrig med grin og store smil, når han har det godt, og det har han langt det meste af tiden. Han sover omtrent 12 timer om natten nu og får stadig en flaske ca. halvvejs. Han står på flad fod, han ruller rundt efter forgodtbefindende nu, og han er liiiige ved at have knækket kravle-nødden. Han spiser godt og meget og er helt færdig med at blive ammet; ikke engang en lille hyggetår om morgenen bliver det til mere, thi ungen vil egentlig helst bare ned og have sin havregrød. Akkeja…

🙂