Albert har været en del i vælten i den forgange uge – hele to gange har han hængt ud på café, han har taget guitarlektioner, han har været på besøg hos Gudmor Lotte og han har været ude og handle ind… Altsammen naturligvis behørigt dokumenteret:

På fancy københavnercafé med Lotte – totalt i hepla.

Hygge og tegnefilm v. arbejdsbordet.

Man må jo hellere blive noget ved musikken 🙂

Med Mor og Far (og sutteflasken) på hyggelig café i Lund.

Og HEY! Se lige hér, hva Albert kan nu! 🙂 Det irriterer ham bare, at han sidder med ryggen til kørselsretningen…

Som om at det ikke var nok, så var Albert også lige en tur til babysvøm i Klippan Badhus, som har alle tænkelige faciliteter til sådan noget med skønt varmtvandsbassin og gode forhold for babyerne. Albert nød hvert sekund af det og ville mere, hvis det altså ikke var for at trætheden til sidst overvældede ham.

Vi er så piviligerede at kunne være der begge to sammen med Albert, og det er en helt vildt hyggelig og tæt oplevelse af få sammen… luksus på alle planer!