Moderen var lige igennem Alberts garderobe for at få opdateret på, hvad han ikke længere kan passe og så’n – og frem fra gemmerne fremdrog hun lækre sager, som har ligget og ventet på, at han skulle vokse sig stor og stærk nok til at kunne være i det, deriblandt en lækker creation (udtales naturligvis på fransk!) fra Tante P i det jydske:

Tadaaaaa, Albert i klædelige efterårsfarver og på tur i ny klapvogn 🙂

Og så var vi så heldige at få visit af mors farbror Ole, der kiggede forbi til almen beundring af ungen og en kop kaffe. De to faldt i god snak, og farbrorens hvide skæg var meget interessant at kigge længe og intenst på.

Albert er en nysgerrig baryler, der vil have fat i alt, han finder på sin vej og lige tjekke tingenes “sutteværdi” ud, dvs. det meste ryger lige i munden en tur… også selvdøde fluer og sovebamsens bukser mm. Når kameraet bliver fundet frem (og det gør det meget for tiden, for vi forsøger jo desperat at få fotodokumenteret, at han rejser sig op…. for det GØR han altså, vi har bare ikke været så heldige at have kameraet i position, når det er sket!), så vil han også have fat i det, og det kommer der en del fine nærbilleder ud af – et lille udpluk af de seneste:

Albert har også været afsted i pasningsordning hos Gudmor Lotte og Tante Grøn aka Amanda – og den unge mand ved nok, hvor han skal kigge efter spændende sager:

Far har åbenbart også brug for en hånd til det der med bassen… Albert viser lige, hvordan sådan én skal behandles:

Og så ER det altså sandt: Albert rejser sig op nu, men det er som skrevet ikke lykkedes at få det foreviget på video endnu… og jeg vil trods alt skåne jer for at se de små 400 filmklip, der findes, hvor han sidder på knæ og gør antaster til at ville rejse sig men alligevel ender med at slå sig fra eller blive optaget af noget helt andet. Han kravler også rigtigt nu og vil rigtig gerne op og gå, hvis han kan få os lokket til det. Vi fortæller ham, at han slet ikke er stor nok til sådan noget, men det er lissom om, at det preller lidt af på ham 🙂

Vi må vist hellere begynde at spare op til vinterstøvler til den unge mand, for dem får han da vist brug for, før vi aner det!