Så er Albert såmænd blevet godt kørende – særligt, når der er en velvillig storesøster eller mormor til rådighed til at skubbe på:

Albert gi’r den gas – klik her for at åbne filmklip

Crosseren var vist egentlig tænkt som en julegave, men eftersom ungen er så fremmelig og allerede kan rejse sig og gerne vil gå, så måtte den frem fra gemmerne tidligere end beregnet. Og det havde Albert bestemt ikke noget imod, for det var sjovt at sidde der og trone og besigtige omgivelserne fra helt andre vinkler, end han er vant til.

Der er for eksempel lige naboens flotte røde bil, som man skal kigge på…

Og en mormor kan vel altid lige bruge en hånd i køkkenet, så Albert trådte beredbvilligt til, da der skulle tømmes opvasker. Dog mente han, at det var nødvendigt at kravle ind i maskinen for at udføre opgaven… måske lige i overkanten, trods alt!

På turen til det midtsjællandske, som faktisk bød på noget så uvant som en biograftur for forældrene, nåede vi også lige en tur forbi hos Alberts højgravide faster Helle og onkel Jens. Bella fik lov at knipse løs med kameraet, og det kom der et par gode skud ud af:

Albert nød dagene i familiens skød, og som altid når der er fyldt op på oplevelseskontoen, kvitterer han med at sove det meste af dagen væk, når vi er vel hjemme i vante rammer igen 🙂