Så er Albert blevet godt kørende… eller godt sovende, nok nærmere. En meeeegakæmpevogn til banditten har via Den Blå Avis fundet vej til vores terrasse, hvor den fremover skal være behjælpelig med Alberts skønheds-, ræve- og middagssøvn. Skønno.

Update: der er nogen, der ikke synes, den ser så meget større ud end den gamle – hermed et billede, der viser forskellen nogenlunde. Jeg siger jer: den er humongousgrandus :o)

Den erstatter den lille, handy kombivogn, som vi har været så glade for – velvidende, at den ret hurtigt ville blive for lille til lur-soveri. Den, der kan klappes sammen med et enkelt klik og smides i bagagerummet af vores forholdsvis små biler nærmest med én hånd og den, der kan konverteres til klapvogn ved et blink med øjnene. Akkeja, den står nu og hygger sig i garagens mørke og findes kun frem, hvis vi skal på langfart, for nu er scenen overtaget af en Deluxe Basson med et indvendigt liggemål på hele 97 cm., hvilket skulle være nok til at sikre knægtens middagslur i frisk luft de næste par år. Den er til gengæld så kæmpestor, at det vil kræve en større varevogn at have den med (og en bobybuilder til at løfte den ind på plads!). Stor og lækker er den… og Albert elsker den allerede. Iført en sele, så han ikke står på snotten ud af den, har han i skrivende stund allerede klaret to lure i den i dag, og han synes vist, at den klæder ham. Hvilket han jo kan have ret i, egentlig.

Det skønne, filtede uldtæppe, som Albert fik af Pia, da han blev født, er fundet frem fra sommergemmerne og ligger nu og luner hans ryg. Knitresolblomsten, som har været at finde foran hans snude ligefra hans allerførste lur uden for mors mave, hænger og smiler til ham fra kalechen, og Albert iført en skøn sovedragt fra én af sækkene med tøj fra Karina – alle tænkelige fornødenheder for den perfekte lur er på plads… Vi ser frem til mange, lange lure i fremtiden :o)

Når nu I allegevel er her, kan I da lisså godt få et par skud fra nogle af Alberts andre gøremål i løbet af sådan en helt almindelig onsdag i oktober:

Man skal lige hænge på Fars skulder og lave skæg med ham… hvis I fanger dén 😀

Man skal kravle ind under en stol for så at rejse sig op, så sædet falder af – det er hyleskægt, kan jeg godt sige jer!!

Nåja, og man skal også lige dedikere lidt tid til at rumstere rundt i plasticbøtteskuffen…

Og fra og med i dag skal man også stå og rykke i den spærring (eller “spærning”, som Bella siger!), som er blevet sat op for gårsdagens hovedbeskæftigelse: trappekravleri. Det kan der jo sagtens gå lidt tid med…

Årrrh altsåååå, hvem der bare kunne komme derind på den trappe, mand!

Men når nu man ikke kan det der med trappen, så er der heldigvis stadigvæk støvsugeren, Helge, trælegetøjet og alt det andet gear til rådighed…. pyha 🙂