Så blev Albert ni måneder, og det markerede han med en omgang tredagesfeber, som er …ja… tre dage med feber, som kulminerer i en omgang rødligt udslæt på kroppen. Det er ikke noget farligt som sådan – bare nogle pjevsede og småsnottede dage med megen søvn og almen utidighed. Men overrasket og bekymret blev jeg da, da jeg fik øje på de røde prikker overalt på maven og ryggen af den bette, men efter en snak med lægesekretæren blev jeg beroliget, og prikkerne var såmænd væk næste dag.

Selvom man er feberramt, kan man da godt lege lidt med sidste nye skrig på legetøjsfronten… og emballagen, ikke mindst!

Vi er så småt ved at være klar med et opfrisket badeværelse med ny brusekabine, så den skulle Albert selvfølgelig have et bad i her forleden:

Albert afprøver nye badeforhold – klik her for at åbne filmklip

Vi havde gæstebud i weekenden, så huset skulle lige jævnes med lidt støvsugning og generel oprydning. Albert stod så for…. nedrydningen, kan man vel sige:

Albert rydder op – klik her for at åbne filmklip

Indtil nu har vi kunnet lade døren til toilettet stå på klem, så Esmeralda (det er katten, red.) har kunnet komme til sin mad og kattebakke. Men i går blev dagen, hvor Albert også knækkede dén nød og skaffede sig adgang. Han blev godt nok også så svært stille lige pludselig, og da jeg hørte plasken af vand derudefra, vidste jeg nok, hvad klokken var slået. Så indtil anden løsning udtænkes, har jeg nu fået tilføjet kattedøråbner til de daglige gøremål… suk…

Albert skaffer sig adgang til forbudt område – klik her for at åbne filmklip

Den blideste, reneste engel… med en barylerbandit gemt i maven, skulle jeg hilse og sige :o)

Jeg har vist mere end én gang nævnt, at Albert er en glad banan, der har smilet plastret på læberne nærmest permanent – ser her, hvor han hygger og griner ved de mindste fagter, Moren kan komme på:

Albert grinebider – klik her for at åbne filmklip

Dét er da ikke til at stå for, vel :o)