Albert går til babysvømning – og vi går med ham 🙂 Det er nok den hyggeligste halve time på hele ugen, når vi plasker rundt der i det varme vand. Albert nyder det, slapper af og lærer en hel masse ting. Nu kan han for eksempel dykke på egen hånd – og det blev såmænd fotodokumenteret af en prof. fotograf her forleden. Det kom der nogle – synes vi jo – helt fantastiske billeder ud af:

Er de ikke fede? Og Albert elsker simpelthen det vandpjaskeri… Seancen foregik med hjælp fra Alberts entusiastiske svømmeinstruktør Inger, som kalder ham “Glade Albert” og har lært ham at sige “titta” (hvilket han så gør små 200 gange i timen, vel jeg tro).

Så nu skal vi bare have fundet en god fotoprinter og en stak skifterammer, og så er julegaver til familie og venner sikret :o)

Billederne er taget af www.babysimfotografen.se i Ängelholm.