I dag er det Alberts fødselsdag 🙂 Han fylder 10 måneder, såmænd. Næsten på klokkeslettet, faktisk. Og ja, tiden er fløjet afsted, og jeg fatter ikke, at vi nu har en baby drønende rundt, som er såååå tæt på at slippe taget og gå sine første skridt, alt mens han pludrer lystigt, vinker og klapper og peger op på lampen, når vi spørger ham, hvor den er henne…

Vi har været en tur hos sundhedsplejersken i dag, Albert og jeg. Han vejer nææææsten 10 kilo nu og har nået en længde på 73 cm. Perfekt. Helt igennem perfekt. Han var træt og mør, da vi var der, for vi kom lige fra babysvøm, hvor han i dag dykkede på egen hånd og lærte at flyde på ryggen uden støtte. Vildt!

Bagefter var han lige en tur forbi lægen, dr. Jonas, til 10-måneders tjek, og også dér fik han naturligvis topkarakter. Han er stærk som en okse, tillidsfuld, interesseret og årvågen, kan holde ting med begge hænder og slå dem mod hinanden og alt det andet, han skal kunne nu. Ihhh altså, moren var revnefærdig af stolthed, helt ærligt 🙂

Dagens mand i skysovs – med nyklippet pandehår og klar til spilopper… 🙂