Der har været lidt stille her på siden. Det skyldes naturligvis ikke, at der er stilhed omkring Albert – snarere tværtimod! Hans mor har blot fået sig et krævende arbejde, der suger saft og kraft og æder overskuddet… alt mens vi tæller ned til på mandag, hvor Albert starter i den lokale vuggestue. Vi har lige gennemlevet en uge, hvor jeg var hængt op på arbejdet (og læg dertil næsten 4 timers daglig transport….suk!), og Niels har haft ting at gøre på seminariet – og Albert har været med på en arm alle mulige og umulige steder og er blevet passet af velvillige sjæle, når Niels ikke kunne have ham med. Det har været logistik på højeste plan, og vi er allerede trætte af det! Så det bliver såmænd godt at kunne parkere ham i vuggeren – og uden al tvivl godt for ham at komme ud blandt andre unger…

Well well. Det skal jo nok gå altsammen, og fremtidsplanerne og -ønskerne indeholder da også helt andre praktiske rammer omkring vores lille familie, så vi ikke mister pusten og gejsten. Men mere om det en anden god gang.

Her handler det jo om Albert og hans gøren og laden – bedst beskrevet med en stribe billeder fra nytåret og tiden lige der omkring:

Alberts bedste ven Felip kom på besøg og ønskede Godt Nytår – og Niels fik favnen fuld 🙂
Albert og Bella er vilde med hinanden – og allervildest og hyggeligt er det, når de leger i badet.
Så er der pyntet op til nytår, og Albert undrer sig over, hvad alt det glitter og stads nu skal til for, når Mor nu lige havde afmonteret alt det røde og grønne?!?
Uhhhmmm… Mor siger, det er en serpentin, der ikke kan spises. Well, watch me!!
Kun en tåbe frygter ikke nytårskrudt og øjenskader – Kusine Signe og Mormor tilser, at Albert er forsvarligt sikret, inden nytåret skydes i gang.
Alberts foretrukne legetøj for tiden er kattelemmen. Han får timevis til at gå med at stikke ben og arme ud (heldigvis endnu ikke hovedet!!) og skubbe ting ud på terrassen…

Albert smider ting ud af kattelemmen – klik her for at åbne filmklip

Whhheee, det er sjoooooovt – og det kilder lidt, når frostluften trækker ind ad buksebenet…
Et lille udvalg af de ting, Albert mener bør opbevares på terrassen i vinterkulden. Deriblandt er skindfutte, som han hiver af, så snart han ser sit snit til det!!
Århhh, moder- og andre bløde hjerter må smelte med det smil der 🙂
Næst efter kattelemmen kommer legekassen. Albert kravler op og ud af den i et væk og hygger sig gevaldigt med at vende bunden i vejret på den også…

Albert bakser rundt i legekassen – klik her for at åbne filmklip

Hr. Tilfreds 🙂

Albert kæmper med at komme ud af legekassen – klik her for at åbne filmklip

Bemærk sovehår og nye, lækre og toptjekkede skindfutter – jowjow, det er et vuggestueklart barn, vi ser her 🙂
Heeyyyy 🙂

Billedkvaliteten ku være bedre, men det er Alberts enorme fortand, I skal spotte på dette billede. Han har nu i alt seks tænder fordelt på fire foroven og to forneden. Og som skrevet: han fortænder er gigantiske 😀

Som skrevet starter Albert i vuggestuen Björkhäll her på mandag d. 11/1-2010. Det bliver spændende, gør det! Han er netop blev ekviperet med et par gode støvler og en ny flyverdragt, der kan holde ham varm og tør (tak til Bedstefar John for julegaven!), når han skal ud og lege med sine små nye venner. Vi er meget spændte på at møde pædagoger og unger, og der er ingen tvivl om, at Albert er klar til lidt udfordringer med og kontakt til andre unger. Når vi møder andre babyer på vores vej er han enormt kontaktsøgende og gør sit til at komme i snak med dem, og vi er nysgerrige for at se, hvad det vil gøre ved hans udvikling at skulle til at begå sig blandt andre, større, unger.

Akkeja, og snart er det et år siden, at han kom ud til os – hvilket forrygende år!!!

🙂