Det har været et faktum i lidt over en måned, men det er først nu, at det for alvor er gået op for Albert, at han kan gå! Nu afprøver han konceptet hele tiden og udstøder store glædesbrøl, når han kommer ud over stepperne – og det er en fryd at se sejrsglæden lyse ud af ham, når ben og fødder rent faktisk lystrer:

Albert går sig lige en tur – klik her for at åbne filmklip


I øvrigt er han allerede vokset ud af sine vinterstøvler, så vi skal have fat i nogle nye. Det skulle have været i denne weekend, men familien har været lagt ned af et maveonde, som Albert sikkert har taget med hjem fra vuggeren. I hvert fald startede det hele med, at han kastede op i stride strømme – og dagen efter gjorde Niels så det samme, og sørme om ikke det så var Morens tur dagen efter. Akkeja, velkommen til livet som småbørnsfamilie…

Albert er vild med at kravle op på ting, og forleden var det så højstolen, der stod for skud. Jeg tror egentlig ikke, at der var nogen plan med kravlerierne til at starte med, men den unge mand var da svært tilpas med resultatet af anstrengelserne:

Albert bestiger højstolen – klik her for at åbne filmklip


Bemærk i øvrigt den lille detalje lige før, at han bryder ud i grin til sidst… hæhæ… han er såmænd også begyndt at prutte og bøvse efter forgodtbefindende efterhånden 😀

Slutteligt et par billeder af omgivelserne omkring træhytten i denne Alberts første vinter. Og vinter må man sige, det er:

Smukt… og belastende. Og nu hvor Moren har fået sig et nyt job og har fået to timers transport hver vej, så holder det ikke længere at blive boende i denne naturidyl langt fra storbyen. Så der er hængt Til Salg-skilt op, og nu afventer vi blot, at en anden familie kommer og forelsker sig i huset, dets stemning, indretning, beliggenhed og alt det, som vi holder så meget af. Og så skal vi videre… Så vi får se, hvor Albert holder sin 2-års fødselsdag 🙂