Det kan konstateres, at Albert for alvor er blevet institutionsbarn med alle de baktusser, infektioner, snotnæser og hosterier, der følger med i kølvandet på sådan et…

Således måtte han blive hjemme fra dagis i går, da han var træt, utidig, hænget og godt pjevset i går morges. I løbet af dagen rumlede maven, og snart begyndte luften at drive af ham for så at ende ud i et veritabelt lorteble-helvede med hele to gange bad af unge, gentagne tøjskift og videre i den dur. Sidst på dagen så det dog ud til at have sluppet, da Alberts velkendte gode humør og evne til at lege på egen hånd vendte tilbage. Og i morges var han glad, frisk og fuld af spilopper, så han blev pakket i flyverdragten og fragtet til Börta…. som så ringede efter et par timer og oplyste om, at han var gnaven og ked af det og havde “løs mave”, som man siger her i landet. Så afsted afsted fra job og København for at hente ham.

I morgen må Niels tage en barn syg-dag, og så er det heldigvis weekend, hvor vi håber på, at Albert kan komme på toppen, så han er klar til en, forhåbentlig, bedre uge fra på mandag.

I vuggeren havde de fanget Alberts sygdomstrætte ansigt, da han blev lagt til lur:
Han ligner godt nok én, der godt kunne trænge til at sove godt og længe, ikk…