Sådan her så Albert ud i formiddags:


Og så tog forældrene ham med til en frisør, der klippede i totterne, så så kom han til at se sådan her ud:

Og ja, Albert kan nu selv kravle op på stolene (og derfra videre op på bordet)…. så nu skal vi have monteret flere øjne på hver finger få at holde øje med ham!

Han kan også lige akkurat nå håndtaget på hoveddøren, og så er han altså den, der er smuttet. Heldigvis tager han da en enkelt støvle på først og forlader residensen med et “Hejdå”, så vi kan nå at rende afsted efter ham…

Han småpludrer på en skønsom blanding af dansk og svensk, og det er en fornøjelse at høre ham afprøve alle lydene.

Han er højt skattet af kompissarne og de voksne i vuggestuen, og de blev ikke glade, da vi forleden præsenterede dem for en opsigelse. Men sådan må de nu engang være, når huset er sat til salg, og vi har fundet os en ny base i Hillerød, som vi flytter til, inden april er gået. Heldigvis har vi fået dagplejeplads til ham i Hillerød, og så håber vi bare, at han falder lisså godt til der, som har gjort det i Börta…


Albert ved “baren” i den nye lejlighed…

Blå trøje og buler i panden – det giver skrammer at være sådan en, der kravler op på ALT 🙂