Albert er forkølet. Forkølet som i godt og grundigt lakket til. Næsen er tilstoppet, øjnene klør, almen utidighed. Og han klarer det faktisk fint og klager ikke meget. Måske lidt mere pjevset, end vi kender ham, men stadig i godt og energisk humør. Lad os blot håbe, at det snart er overstået…

Albert hygger med Moar – klik her for at åbne filmklip

Det kan godt være, at man er snottet, men man kan da stadig charme fotografen 🙂

I dag tager Alberts mor ud og rejser. En hel lille uge væk fra barselsboblen og dagligdagens trummerum. Også en hel lang uge væk fra Albert, der garanteret kan gå og køre bil og alt muligt, når jeg engang belemrer mig med at komme hjem og tage mig af ham igen. Han har sikkert fået den (skide) tand, som jeg har gloet efter i fire måneder snart – uden at finde andet end de bare gummer!

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Niels og Albert nok skal hygge sig – godt passet op af Mormor og kusine Signe i weekenden… det er da mig selv, jeg er bekymret for! Om jeg nu kan håndtere savnet, som helt sikkert indfinder sig, og sådan noget. Og så er jeg spændt på, hvordan han reagerer, når jeg er hjemme igen!

Nå, der er nu ingen tvivl om, at et lille break er af det gode for alle parter, så jeg vælger bare at glæde mig og nyde dagene helt uden ansvar for Alberts ve og vel 🙂 Og så glæder jeg mig til de snaskede og varme kram, som Albert er så god til at give…