Albert er, som de fleste babyer, helt vil med musik og danser, gynger og vugger så snart, han hører liflige toner. Han er også vild med at spille musik sammen med sin far:

Albert finder rytmen – klik her for at åbne filmklip


Albert synger – klik her for at åbne filmklip

Albert er også vild med at lege. Især med køkkenskufferne:
Og med hans bedste ven støvsugeren:

Og sådan her ser der som reglen ud, når Albert er færdig med at lege:
På billedet mangler blot de væltede stole og sko fordelt i jævnt lag over gulvet…

Og så er det sikkert og vist – Albert skal starte i vuggestuen d. 11/1-10, og det glæder vi os rigtig meget til. Han er klar til at komme ud og krudte af blandt andre unger, for mors selskab begynder at kede ham. Han kan sagtens underholde sig selv i lange perioder, men han mangler nogen at lege og tumle med i løbet af dagen. Så bliver han helt sikkert også udfordret både fysisk og mentalt, og det skal blive spændende at se, hvilke kvantespring han så kommer til at tage.

Men foreløbigt venter vi egentlig stadig bare på de første skridt. Han står sikkert nu og kan stå i lang tid uden at holde på noget, men når vi opfordrer ham til at komme hen til os, så sætter han sig konsekvent ned på numsen og kommer kravlende. Uh, hvor jeg glæder mig til at se hans ansigtsudtryk, når det går op for ham, at han kan gå 🙂