Pinsen var i år dedikeret til “midtvejstræf” mellem kusine Silke m. familien fra Thy og Albert m. følge fra Björnbärsstigen – “midtvejs” defineret som HQ Sorø med indlogering hos såvel Thomas, Inge og Signe som hos Mormoren.

Vejret var med os, og der var lagt i kakkelovnen til ren hygge, god mad, samvær, grin og halløj – og sådan blev det.

De to uanende hovedpersoner tog virakken i stiv arm og krævede såmænd bare mad til tiden, beredvillige arme at hænge på og ro til middagslur. Der blev naturligvis tussenuttet og dikkedikket i rigelige mængder, og de så ud til at nyde opmærksomheden. Albert blev tumlet af Silkes storebrødre, som nok ved, hvordan man håndterer en baby, og Silke ville rigtig gerne i kontakt med ham – men det der holden i hånd var altså noget mærkeligt noget, så Albert ud til at synes :o)

Men hun fik ham da overtalt til lidt møsseri:

Albert’s første møs – klik her for at åbne

Mmmmmmmmmøs, Albert – kom nuuuuu!

Mormors nyerhvervede TripTrap stol m. playtray indvies

Den stolte fader…jovist… men her med det “forkerte” barn! 🙂

Andreas, Albert og Helge hygger sig…

Mor og datter i skyggen – måske moren skulle være trukket væk fra solens stråler lidt tidligere?

Nyeste poder på familietræet ser ud til at kunne dét der med at hygge sig 🙂

Den stolte fader… nu med eget barn i armene 🙂

Kusine Signe er altid god for lidt leg og hygge – og Albert elsker det…