Albert fyldte ½ å i går! Sikke en milepæl… og naturligvis grundlag for lidt eftertænksomhed hos forældrerne, der ikke kan forstå, at tiden går så hurtigt, og at den lille, hjælpeløse baby, der så dagens lys i vintermørket, nu ligger der i sommersolens varme og opdager verden med 400 km/t og lærer sig nye færdigheder dagligt, ja nærmest timeligt!

F.eks. kan man jo sidde med ved bordet og snakke, pludre og bræge med:

Albert konverserer (og brøler lidt!) – klik her for at åbne filmklip

Eller man kan lave armbøjninger på terrassen:

Albert kan ikke kravle (endnu – if ever!), men han kan bakke! Omtrent 15-20 gange om dagen må vi hive ham ud fra under sofaen, hvor han får møvet sig ind og sidder i spænd:

Albert får igen og igen skudt i skoene, at han er en stærk lille krabat – og der er vist noget om det. Her slår han sine folder som indretningsarkitekt og flytter lige lidt rundt på interieuret:

Albert flytter om – klik her for at åbne filmklip

At der er en storcharmør gemt i Albert, er der vist flere end blot de stolte forældre, der kan se (håber vi da!) – der laves knirkelyde, pruttelyde, smiles, blinkes, laves bobler og alskens charmerier… og Albert har for alvor opdaget, at han har en tunge, så den viser han gladeligt og stolt frem:

Han udviser også interesse for flora og fauna og har vist grønne fingre – i hvert fald får Mormors plante lige en nærmere inspektion og et rystetjek. Albert er godt bakket op af Morbror Thomas, der holder en hånd over ballademageren – mosterens og mormorens indsigelser til trods 🙂

Albert med de grønne fingre – klik her for at åbne filmklip

Og så fik Albert sig et halvårsbad (han har fået flere andre bade det forgangne halve år – bare rolig!), og han ææælsger at bade, om end karret ikke længere helt kan rumme den store næsten-ni-kilos baby:

Det første halve år med Albert i vores liv har været helt igennem forrygende 🙂 Han bringer daglig glæde, periodevis frustration og lidt bekymring, og det ligger os naturligvis vældig meget på sinde at give ham gode vaner, rutiner og trygge rammer, så han kan bibeholde sit glade og milde sind og vokse op og “gå i folk med træsko på”, som han allerede har for vane at gøre det…

Tillykke, lillemand, du er fantastisk 🙂