Så er Albert hjemme igen efter en helt igennem fantastisk ferie i Ebeltoft. De trætte forældre hænger knap og nap sammen, mens Albert har puttet sig i sin egen seng og har grinet glad til katten, uroen, puslepuden og alt det andet velkendte. Det var en fryd at se ungen lyse op i et genkendelsens smil, da han blev båret over dørtærsklen, og der faldt en helt speciel ro på ham, da han havde kigget sig lidt rundt og konstateret, at han altså vitterlig var hjemme igen efter en lille uge på ukendt terræn.

Nå, men som skrevet er moderen træt og vil til ro – men først lige et snapshot fra den forgangne uge:

Albert smagsprøver tang med sand… faktisk ikke helt ringe endda, så han ud til at synes 🙂

Og så har vi sture sture nyheder med hjem, men dem må I vente med at få, for nu skal der soves med 100 km/t, thi morgendagen bringer selskabelighed, når Alberts lekkompis fra den anden side af gaden skal døbes.

Godnat 🙂