Tadaaaaa…. først knækkede Albert kravle-koden, dernæst sidde-selv-koden hurtigt efterfulgt af rejse-sig-op-koden. Nu arbejder han hårdt på stå-selv-koden, som han faktisk mestrer ubevidst i små intense øjeblikke, hvis han bliver distraheret tilstrækkeligt. Han er også i processen med at gå sidelæns langs radiatorer, borde og andet nogenlunde nagelfast indbo. Han kan skubbe sin crosser foran sig, mens han vaklende afprøver det der gå-koncept, og i forgårs regnede han så ud, hvordan man kravler op af trappen.

Albert forsøger sig med trappen – klik her for at åbne filmklip

(Ok, dette er så ikke det ønskede klip, men endnu engang støder jeg panden mod upload-muren… meget, meget irriterende! Prøver naturligvis løbende at overføre, men noget tyder på, at det først for alvor bliver sjovt, når vi får mere power på forbindelsen engang om en måneds tid!)

Halleluja mand, den knægt har fart på med udviklingen, synes jeg! Men stadig kun en enkelt tand og blot antydningen af den næste på vej. Men tanden er der, og han er ferm til at bruge den, så nu står den på leverpostejshapsere til frokost for den lille mand. 1½ rundtom med en frugtdessert, jatak sågerne. Det er ikke småting, han får konsummeret i løbet af en dag, men med det tempo han kører i, er der ikke noget at sige til, at der skal energi til.

På mandag fylder Albert ni måneder! Hvor ufatteligt er dét lige? Han er lige i vadestedet mellem str. 74 og 80 i tøj (voks nuuuuuu, unge, så du kan få alt det lækre tøj på, som din mor hjembragte fra de forenede stater!!). Han pludrer og jodler lystigt, griner på enhver opfordring (også når han sidder og leger og åbenbart kommer i tanke om noget sjovt… så klukker latteren i ham :-). Han råber også rigtig meget. Når han har skidt i bleen, kommer han kravlende i hastigt tempo og hiver i vores bukseben, mens han brøler insisterende. Han siger ‘ooaaar og ‘aa’aarr, når han kalder på os – Lotte påstår, at han ikke kan sådan noget endnu, så næste projekt må være at lave lydoptagelser, så hun kan komme på andre tanker!!