…har Albert frit slag! Stuen bliver ryddet for spændende planter og uimodståelige ledninger, og der bliver sat spærring op, så små pilfingre ikke kan komme til fjernsyn og videomaskine mm. Mormor flytter tilmed ud af sit soveværelse, når vi kommer anstigende med oppakning til en mindre hær og alt godt i weekendseng og diverse babygrej! Det er hotel med 5 stjerner tilføjet godt med hjerterum 🙂

Og så bliver Albert ellers betragtet og rost og møsset og nusset og båret på hænder og villige arme rundt! Hvert et lille kny, hvert lille charmesmil og hver ny bevægelse, han gør, bliver set og beundret, og han har det som blommen i et æg dernede, det lille myr. Det er jo også der, hvor der er sjovt ur, der siger dingdang engang hver halve og hele time – og ikke mindst er det der, hvor man bader i en blå spand! Se bare:

Og man får lov at lege rundt på køkkengulvet og hjælpe Mormor med at finde ting i fryseren:

Hæ! Tjek lige sideskildningen på det lille dydsmønster dér :o)

Og da vi så havde resideret nogle dage hos Mormor, så stod den på barnedåb hos grandfætter Oscar med resten af familien, inden turen atter gik mod vante rammer i træhytten. Albert var supertjekket i sine new yorker-stil Levi’s jeans og åbenstående skovmandsskjorte, i øvrigt 🙂

Og så er det altså rart at have en Moster, som man hænger sammen med, og som gider give en lidt guf til ganen…

Albert har i øvrigt fået sig endnu en tand – denne gang i overmunden. Overraskende nok er det vist ikke en fortand men en af dem, der sidder lige ved siden af, ser det ud til – med mindre knægten har jordens bredeste mellemrum mellem fortænderne!! Det vil tiden vise; indtil videre er det kun et lillebitte hjørne, man kan skimte deroppe. Vi venter spændt!! 🙂