Alberts jul blev lykkeligvis glad, begejstret, overvældende, fantastisk og fuldstændig perfekt 🙂 Flere dage i familiens skød med massevis af opmærksomhed og kærlig omsorg fra de nære og kære – og gaver ikke mindst!

Julen blev fejret hos Mormor i Sorø med efterfølgende julefrokost hos Thomas og Inge. Vi nåede såmænd også en smut forbi hos Moster Lillejuleaftensdag, hvor julen blev skudt i gang med risengrød og gaveregn til Bella, som skulle holde jul sammen med sin mor. Og for at det ikke skal være løgn, så lagde vi også ruten forbi Faster Helle, Jens og lille fætter Jonas. Jowjow, vi lå ikke på den lade side :o)

Og tænk engang – Albert tog sine første helt spæde skridt ud i livet på sin 11-måneders dag, og heldet ville, at Faster Helle lige netop dér havde videoen tændt, så de magiske vaklerier blev foreviget til evigt minde:

Albert tramper afsted – klik her for at åbne filmklip

(filmen er i mp4-format – jeg håber, at I kan åbne den!!)

Moderen fik kuldegysninger og måske en lillebitte tåre i øjenkrogen af ren og skær stolthed, såmænd. Jeg fatter helt enkelt ikke, hvor de sidste 11 måneder er blevet af – og jeg fatter slet ikke alt det, som den lille, store mand har lært sig på så kort tid!

Well well. Her følger en stribe billeder fra Alberts allerførste jul:


Ku’ Albert bruge gaverne? Ja, det tror jeg nok, han ku’! Se blot her – begejstringen vil ingen ende tage:

Albert & Dansende Dipsy – klik her for at åbne filmklip

Albert og familie ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et velsignet nytår med masser af gode oplevelser 🙂